top of page
interaktivni-zasloni-na-dotik-philips-se

C serija Philips : interaktivni zasloni na dotik za podjetja

Sodelujte pametneje

Spodbudite produktivnost in rezultate. Philipsova C serija zaslonov na dotik ponuja napredne funkcije za izboljšanje poslovanja, ki podpirajo vašo ekipo pri ustvarjanju najboljših del. V povezavi z vso funkcionalnostjo in prepoznavnostjo zmogljivega Microsoft Windows računalnika in s široko paleto namenskih aplikacij in funkcij, PCAP zasloni na dotik udeležencem omogočajo aktivno vlogo na katerem koli srečanju, bodisi fizično v sobi, v drugi pisarni, z dela od doma ali celo iz druge države, zahvaljujoč svojim brezhibnim zmožnostim skupne rabe zaslona.

 

Philipsova C serija interaktivnih zaslonov je primerna za uporabo v:

 

 • PODJETJA
  Zasnovana za poslovna okolja, Philipsova interaktivna serija C združuje vsestransko povezljivost z največjo učinkovitostjo. Vzdržljiv zaslon z več dotiki omogoča interaktivno sodelovanje, medtem ko način bele table poskrbi za aktivno in učinkovito "brainstorming" sejo. Naslednja generacija HID kapacitivnega dotika z USB Plug & Play omogoča hitro in enostavno pretakanje vsebine iz zunanjih naprav, medtem ko vgrajena video konferenca zagotavlja "čisto" postavitev.

 

Velikost interaktivnih zaslonov Philips C serija (Corporate): 55", 65", 75",86"

 

brezzicne-prezentacije.png

Vrhunska kapacitivna multi-touch tehnologija

 • Brezžična skupna raba zaslona in napredno sodelovanje

 • 4K Ultra HD ločljivost za briljantno sliko in zanesljivo zmogljivost

 • Kaljeno steklo proti bleščanju

 • Procesor Android SoC. Izvorne in spletne aplikacije

 • Namestite in uporabljajte želene aplikacije in funkcije

 • Vgrajen način bele table

 • Crestron Connected certificirana sistemska integracija

 • Upravljanje, spremljanje in vzdrževanje preko CMND & Control

 • Hitre in enostavne videokonference

interaktivni-zasloni-na-dotik-philips-65
Philips-profesionalni-tv-C-serija-funkci

Upravljajte, nadzirajte in vzdržujte s sistemom CMND in Control

  

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

  

Vstavek OPS

  

Zaslon spremenite v celovito rešitev za digitalno predvajanje vsebin ter ustvarite povezano, inteligentno in varno prikazno omrežje. OPS (Open Pluggable Specification) je standardna reža, v katero lahko priključite predvajalnik s podporo za OPS. S to brezžično rešitvijo lahko nameščate, uporabljate ali vzdržujete strojno opremo.

Brezžična skupna raba zaslona in napredno sodelovanje

 

Na enem zaslonu lahko prikažete vsebino iz štirih virov. Brezžična skupna raba zaslona omogoča povezavo več naprav hkrati za hitro preklapljanje vsebine, ko jo potrebujete. Uporabite svoje obstoječe brezžično (WiFi) omrežje za takojšnjo in varno povezavo naprav ali uporabite opcijski inetraktivni HDMI adapter za neposredno predvajanje na zaslonu, ne da bi se bilo treba povezati z vašim varovanim oz. zaščitenim omrežjem.

Interaktivni

zasloni

na dotik

Philips

Sodelujte pametneje

brezzicna-prezentacija-profesionalni-zas
bottom of page