top of page
profesionalni-zasloni-philips-signage-f.

D serija Philips : basic professional signage

Zmogljivost sreča vsestranskost

Zmogljiva in vsestranska Philipsova D serija, nudi bogato paleto profesionalnih zaslonov vse do velikosti 98 palcev. D-serija zmogljivih 24/7 zaslonov je odlična izbira za prikaz vsebin, ki naredijo močan vtis in se lahko prikazujejo tako v portretnem oz. pokončnem kot pokrajinskem oz. ležečem načinu. Izstopajte s hitrim profesionalnim zaslonom Fulll HD (32") in 4K UHD z izjemno kakovostjo slike Philips, ki zagotavlja prave barve in močan kontrast. Na enem zaslonu lahko enostavno prikažete vsebino iz več virov. Vgrajen Android* ponuja številne možnosti.

 

Philipsova D serija zaslonov je primerna za uporabo v:
 

 • JAVNI PROSTORI
  Informirajte in vključite obiskovalce na javnih mestih. D-Linija ima integriran sistem za komunikacijo z napravami znotraj iste omrežne povezave. Funkcija FailOver zagotavlja predvajanje rezervne vsebine v primeru izpada primarnega vira za predvajanje vsebine.

   

 • ZABAVA
  Očarajte obiskovalce z velikostjo zaslona do 98 palcev. CMND omogoča hitro posodabljanje vsebine na enem ali več zaslonih, medtem ko notranji pomnilnik in tehnologija FailOver zagotavljata, da se vsebina vedno prikazuje.

   

 • TRGOVINE
  Optimizirajte prodajni prostor za boljšo nakupovalno izkušnjo. Preprosto ustvarite in nadzirajte promocijsko vsebino na posameznih ali večih prikazovalnikih s CMND in zagotovite, da se s tehnologijo FaillOver vsebina na zaslonu vedno prikazuje, tudi v primeru izpada primarnega vira.

   

 • HRANA IN PIJAČA
  Jasno prikažite menije, posodobite razpoložljivost ponudbe, cene in promocije, preprosto z uporabo CMND. Vgrajeni SmartPlayer in notranji pomnilnik omogočata razporejanje lokalnih vsebin in njeno izpostavitev po potrebi.

   

 • PODJETJA
  Preprosto se povežite in delite vsebino za izjemno učinkovite sestanke in prezentacije. Vgrajena Android* in SmartBrowser omogočata dostop do več aplikacij, medijskih vsebin in naprav, medtem ko CMND omogoča posodobitev interne komunikacije.

   

 • TRANSPORT
  Prihode, odhode in druge pomembne najave enostavno in hitro posodobite z uporabo CMND. Vgrajen Android omogoča predvajanje informacij v živo in integracijo programske opreme po meri iz aplikacij, medtem ko tehnologija FailOver prikazuje varnostne podatke v primeru izpada primarnega vira. Vse to s 24/7 delovanjem.

  * Vgrajen Android je na voljo na izbranih modelih

 

Velikost zaslonov Philips Signage D : 32", 43", 49", 55", 65",75", 86", 98"

 

Profesionalni-zaslon-Philips-75BDL4550D_

Pameten, hiter 24/7 zaslon       

 • Shranite in predvajajte vsebino z notranjim pomnilnikom

 • Integriran dvopasovni WiFi

 • Android 7. Namenski Android procesor.

 • Ustvarjajte, nadzorujte in posodabljajte vsebino na več zaslonih
  z orodjem CMND & Control

 • CMND & Create. Ustvarite in predvajate lastno vsebino

 • Povežite in upravljajte vašo vsebino preko oblaka

 • FailOver zagotavlja da se vsebina vedno prikazuje

 • Prepričajte se da se vaša vsebina prikazuje, s samodejnimi
  posnetki zaslona

 • ADS širokozaslonski zaslon

                                 

Philips-profesionalni-zasloni-D-serija-p

S sistemom Android 8

Upravljajte zaslon prek internetne povezave. Profesionalni zasloni Philips s sistemom Android so optimizirani za izvirne aplikacije Android, pri čemer lahko neposredno v zaslon namestite tudi spletne aplikacije. Nov operacijski sistem Android 8 zagotavlja, da je programska oprema varna in dlje časa posodobljena z najnovejšimi specifikacijami.

Notranji pomnilnik

Shranite in predvajajte vsebino z notranjim pomnilnikom. Prenesite multimedijske vsebine na zaslon in jih takoj predvajajte. Delujoč v povezavi z notranjim brskalnikom, služi tudi kot predpomnilnik pri pretakanju spletnih vsebin. V primeru da mrežna povezava odpove, notranji pomnilnik ohranja vsebino s predvajanjem shranjene vsebine, kar pomeni, da se vaše multimedijske vsebine predvajajo, kljub prekinjeni mrežni povezavi.

CMND & Control

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

Dokaz o predvajanju za vsebino Android. Vedite, kaj se predvaja

Prepričajte se, da vaš profesionalni zaslon Philips s sistemom Android prikazuje pravilno vsebino, tudi kadar ste odsotni. Kadar predvajate vsebino prek vdelanega predvajalnika predstavnosti, lahko zaslon nastavite tako, da samodejno zajema posnetke v rednih presledkih. Posnetki zaslona se shranijo v notranjem pomnilniku zaslona in lahko jih prejmete po elektronski pošti.

FailOver

Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena. Od čakalnice do sejne sobe, nikoli ne prikažite praznega zaslona. Philipsov profesionalni zaslon samodejno preklopi med primarnimi in sekundarnimi vhodi, kar zagotavlja, da se vsebina predvaja, tudi v primeru izpada primarnega vira. Preprosto nastavite seznam alternativnih vhodov da zagotovite neprekinjeno prikazovanje vaših vsebin.

Philips-D-Line-Public-Venue-Aquarium.jpg
bottom of page