top of page
Philips-PSD-signage-zasloni-X-Line-PUBLI

H serija Philips : high brightness

Vrhunska vidnost

Izstopajte in naredite vtis v katerem koli okolju. Izjemno visoka svetlost serije H zagotavlja, da se vsebina prebije skozi množico in je opažena. Z robustnimi komponentami je ta zaslon idealen za 24/7 delovanje.

 

Philipsova H serija zaslonov je primerna za uporabo v:
 

 • TRGOVINA
  Pritegnite pozornost z zaslonom z izjemno visoko svetilnostjo 3000cd/m2 in pritegnite več pogledov vaših strank in mimoidočih. Preprosto ustvarite in upravljajte promocijsko vsebino na enem ali več zaslonih s CMND in zmanjšajte stroške s SmartPower.
   

 • JAVNI PROSTORI
  Ostanite vidni podnevi ali ponoči z izjemno čisto UHD ločljivostjo. CMND omogoča enostavno kreiranje in upravljanje vsebine na enem ali več zaslonih. Funkcija FailOver zagotavlja predvajanje rezervne vsebine v primeru izpada primarnega vira za predvajanje vsebine.

   

 • TRANSPORT
  Z izjemno visoko svetlostjo zaslonov 2500 ali 3000 cd/m2  zagotovite, da so vozni redi vidni v vseh pogojih. Hitro posodobite prihode, odhode in druge pomembne najave, enostavno z uporabo CMND. FailOver prikazuje varnostno kopijo podatkov glede prevozov, v primeru izpada primarnega vira.

 

Velikost zaslonov Philips Signage H serije: 55", 75"

 

Izjemno-svetel-profesionalni-zaslon-Phil

Zelo svetel 24/7 zaslon

 • Full HD ali Ultra-HD. Briljantna slika. Osupljiv kontrast

 • IPS zaslon. bogata barvna konsistenca iz vsakega zornega kota

 • Visoka svetlost (2500/3000 cd/m2) primerno za delno zunanjo uporabo

 • IPS zaslon: konsistenca bogatih barv iz vsakega zornega kota

 • Samodejna svetilnost z izbirnim zunanjim svetlobnim senzorjem

 • Dodajte hitrost procesorja Android z izbirnim modulom CRD50

 • CMND: Upravljanje sistema s funkcijo povleci in spusti

 • CMND & Control. Upravljanje, posodabljanje, vzdrževanje

 • CMND & Create. Razvijte in predvajajte lastno vsebino

 • Energijsko varčen nadzor samodejne osvetlitve ozadja

 • FailOver. Poskrbite, da zaslon nikoli ne bo prazen

 • Reža OPS. Vdelajte popolnoma zmogljiv osebni računalnik. Kabli niso potrebni

                                 

Philips-profesionalni-zasloni-H-serija-p

Visoka svetlost (2.500/3000 cdm2). Primerno za delno zunanjo uporabo

Pustite vtis na svetlih ali delno zunanjih lokacijah. Ta zaslon z visoko svetlostjo se ponaša z jasno sliko v območjih z visoko ambientalno svetlobo. Idealno za izložbe in območja z javnim prikazovanjem.

CMND: Upravljanje sistema s funkcijo povleci in spusti

Prevzemite nadzor nad omrežjem profesionalnega zaslona Philips. CMND omogoča upravljanje, posodabljanje, vzdrževanje in predvajanje prek enega vmesnika z enostavno uporabo. Od namestitve do vsakodnevnega delovanja.

CMND & Control

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

CMND & Create. Razvijte in predvajajte lastno vsebino.

Imejte nadzor nad svojo vsebino s CMND & Create. Vmesnik s funkcijo povleci in spusti vam omogoča enostavno objavo vaše vsebine, naj gre za dnevno posebno ponudbo ali informacije o blagovni znamki podjetja. S predhodno naloženimi predlogami in integriranimi pripomočki bodo vaše slike, besedilo in videoposnetki pripravljeni na objavo v trenutku.

Dodajte hitrost procesorja Android z izbirnim modulom CRD50

V Philipsov profesionalni zaslon vdelajte Android System-on-Chip (SoC). Izbirni modul CRD50 je naprava OPS, ki omogoča hitrost procesorja Android, pri čemer kabli niso potrebni. Preprosto drsno vstavite v mrežo OPS, ki vsebuje vse potrebne povezave za izvajanje modula (vključno z napajanjem).

profesionalni-zasloni-philips-signage-h-
bottom of page