top of page
interaktivni-zasloni-na-dotik-philips-se

T serija Philips : zasloni na dotik

Interaktivni prikaz

Povečajte zanimanje in navdihnite sodelovanje z interaktivnim zaslonom iz Philipsove T linije profesionalnih zaslonov. Zmogljivi zasloni s sistemom Android, so opremljeni s kaljenim steklom proti bleščanju, in so zasnovani za velike vsakodnevne obremenitve ter podpirajo do 20-točkovni dotik.

 

Philipsova T serija zaslonov na dotik je primerna za uporabo v:
 

 • TRGOVINE
  Spremenite nakupovalno izkušnjo in prinesite digitalni svet v trgovino. Interaktivna funkcionalnost na dotik se lahko uporablja za izbiro izdelkov, iskanje in prikaz lokacije in druge promocijske izkušnje.
   

 • JAVNI PROSTORI
  Informirajte in vključite obiskovalce na javnih mestih. Interaktivnost z več dotiki omogoča T-Liniji odlično rešitev za iskanje lokacije. Funkcija FailOver zagotavlja predvajanje nadomestne vsebine v primeru izpada primarnega vira za predvajanje vsebine.

   

 • HOTELIRSTVO
  Interaktivnost z večkratnim dotikom ohranja goste v vseh okoljih angažirane in obveščene. Vgrajen Android omogoča aplikacije in povezljivost po meri, z do štirimi vhodi, ki so prikazani istočasno prek QuadViewerja.

   

 • HRANA IN PIJAČA
  Poenostavite naročila strank s funkcijo zaslona na dotik, povezano z vašim POS sistemom. CMND omogoča, da so meniji in promocijska vsebina prikazana na istem zaslonu, medtem ko FailOver zagotavlja da je rezervna vsebina vedno na voljo.

   

 • IZOBRAŽEVANJE
  Oživite lekcije in resnično vključite študente z interaktivnim zaslonom na dotik in novim whiteboard načinom za izkušnjo sodelovanja. Vgrajen Android omogoča učne aplikacije in igre, medtem ko CMND omogoča vsebine po meri, ki jih je mogoče enostavno ustvariti in prikazati.

 

Velikost zaslonov na dotik Philips Signage serije T: 10", 43", 55"

 

Interaktivni-zasloni-na-dotik-philips-55

Nov nivo interakcije z občinstvom      

 • Full HD. Jasne slike. Oster kontrast.

 • "Plug-and-Play" 10-točkovni zaslon na večkratni dotik

 • Procesor Android SoC. Izvorne in spletne aplikacije

 • CMND & Deploy. Namestite in zaženite aplikacije iz oddaljene lokacije

 • Ustvarjajte, nadzorujte in posodabljajte vsebino z
  orodjem CMND & Control

 • CMND & Create. Ustvarite in predvajate lastno vsebino.

 • Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

 • Energijsko varčen nadzor samodejne osvetlitve ozadja

 • FailOver zagotavlja da se vsebina vedno prikazuje                         

Philips-profesionalni-tv-T-serija-poudar

Funkcija večkratnega dotika in tehnologija "Plug & Play"

 

Vgrajena tehnologija na dotik prinaša povsem novo stopnjo interaktivnosti. Uživajte v izjemni interakciji, ki jo prinašajo večja prilagodljivost, optimalna tehnologija večkratnega dotika in odlične možnosti uporabe. Priključek USB je skladen s HID in omogoča takojšnjo pripravljenost na uporabo.

 

Steklo proti bleščanju

 

Z vgrajenim zaslonom na dotik s steklom proti bleščanju z nizko optično paralakso lahko uživate v pristni izkušnji dotika. Bleščanje je povsem ali skoraj popolnoma odpravljeno in odsev je zmanjšan, zato so slike na zaslonu prikazane kristalno jasno in v živahnih barvah.

 

S sistemom Android

 

Upravljajte zaslon prek internetne povezave. Profesionalni zasloni Philips s sistemom Android so optimizirani za izvirne aplikacije Android, pri čemer lahko neposredno v zaslon namestite tudi spletne aplikacije. Nov operacijski sistem Android 8 zagotavlja, da je programska oprema varna in dlje časa posodobljena z najnovejšimi specifikacijami.

 

CMND & Control

 

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

 

Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo Failover

 

Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena. Od čakalnice do sejne sobe, nikoli ne prikažite praznega zaslona. Philipsov profesionalni zaslon samodejno preklopi med primarnimi in sekundarnimi vhodi, kar zagotavlja, da se vsebina predvaja, tudi v primeru izpada primarnega vira. Preprosto nastavite seznam alternativnih vhodov da zagotovite neprekinjeno prikazovanje vaših vsebin.

education-interactivity-with-t-line-high
bottom of page