top of page
X-Line-video-zid-zaslon-philips-s.jpg

X serija Philips : video zid

Vsestranski video zid

Vzbudite pozornost na Philipsovemu zaslonu linije X - video zid. Izjemno ozek okvir omogoča skoraj nevidno povezavo zaslonov poljubnih velikosti, medtem ko Advanced ColourCalibration zagotavlja jasno sliko v vseh svetlobnih pogojih.

 

Philipsova X serija zaslonov za videozid je primerna za uporabo v:
 

 • TRGOVINE
  Naredite vtis z osupljivo video zid zaslonsko postavitvijo. Preprosto ustvarite in upravljajte promocijsko vsebino na enem ali več zaslonih s CMND, zmanjšajte stroške s SmartPower in zagotovite konstantno predvajanje vsebine s FailOver. 
   

 • JAVNI PROSTORI
  Zasnovan za 24/7 delovanje je ta video zid zaslon idealen za javne prostore vključno s točkami z zanimivostmi, stadioni in kjer koli drugje, kjer želite atraktivno in vpadljivo vsebino velikega foramata. Funkcija FailOver zagotavlja predvajanje rezervne vsebine v primeru izpada primarnega vira za predvajanje vsebine.

   

 • TRANSPORT
  Zagotovite maksimalno opaznost in vidnost za prikaz voznih redov in drugih objav. CMND omogoča enostavne posodobitve vsebine, medtem ko FailOver prikazuje varnostno kopijo podatkov glede prevozov, v primeru izpada primarnega vira.
   

 • ZDRAVSTVO
  Posodobite zdravstvene ustanove z živahnim video zidom. CMND omogoča integracijo vsebine za prikaz čakalnih vrst pacientov in drugih informacij. SmartPower znižuje tekoče stroške.

   

 • KORPORACIJE
  Ponesite predstavitve in celostno podobo podjetja na višjo raven. OPS reža omogoča neposredno integracijo zmogljivega računalnika ali Android CRD50 modula, medtem ko CMND omogoča posodobitev interne komunikacije v trenutku.

   

 • ZABAVA
  Povečajte vidnost dogajanja z velikanskim video zid zaslonom, ki vsakemu udeležencu omogoča pogled, kot v sprednji vrsti. Napredna barvna kalibracija zagotavlja izjemno jasno sliko, SmartPower pa znižuje tekoče stroške.

 

Velikost zaslonov Philips Signage serije X: 49", 55"

 

Video-zid-zasloni-Philips-55BDL3107X_00.

Učinkovito pritegnite pozornost      

 • Optimirano za javno predvajanje

 • LED-tehnologija Full HD za vrhunsko sliko

 • Tehnologija IPS za širok kot gledanja ter točno sliko in barve

 • Izjemno tanka plošča prinaša pristno vizualno izkušnjo

 • Dodajte hitrost procesorja Android z izbirnim modulom CRD50

 • Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

 • Način razpostavitve. Ustvarite videostene poljubnih velikosti s
  ploščicami ločljivosti 4K

 • FailOver omogoča stalno predvajanje vsebine

 • Reža OPS omogoča integracijo osebnih računalnikov brez kablov

 • Energijsko varčen nadzor samodejne osvetlitve ozadja

                                 

Philips-profesionalni-zasloni-video-zid-

Tehnologija zaslona IPS

Zasloni IPS z napredno tehnologijo zagotavljajo izjemno širok 178-stopinjski kot gledanja, kar omogoča spremljanje vsebin s skoraj vsakega kota – tudi v portretnem načinu. Tehnologija IPS zagotavlja neverjetno jasne slike z živahnimi barvami, zato je idealna predvsem za profesionalne videozidove in poslovne aplikacije, ki zahtevajo stalno natančne barve in svetlost.

Izbirni modul CRD50

V Philipsov profesionalni zaslon lahko vgradite Android System-on-Chip (SoC). Izbirni modul CRD50 je naprava OPS, ki omogoča hitrost procesorja Android, pri čemer kabli niso potrebni. Preprosto drsno vstavite v mrežo OPS, ki vsebuje vse potrebne povezave za izvajanje modula (vključno z napajanjem).

CMND & Control

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

Vstavek OPS

Zaslon spremenite v celovito rešitev za digitalno predvajanje vsebin ter ustvarite povezano, inteligentno in varno prikazno omrežje. OPS (Open Pluggable Specification) je standardna reža, v katero lahko priključite predvajalnik s podporo za OPS. S to brezžično rešitvijo lahko nameščate, uporabljate ali vzdržujete strojno opremo.

FailOver

Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena. Od čakalnice do sejne sobe, nikoli ne prikažite praznega zaslona. Philipsov profesionalni zaslon samodejno preklopi med primarnimi in sekundarnimi vhodi, kar zagotavlja, da se vsebina predvaja, tudi v primeru izpada primarnega vira. Preprosto nastavite seznam alternativnih vhodov da zagotovite neprekinjeno prikazovanje vaših vsebin.

Copy%20of%20Philips-zaslon-signage-x-lin
bottom of page