top of page
Copy of 153073917.jpg

P serija Philips : professional signage android

Izjemna zmogljivost

 

Philipsova P serija profesionalnih zaslonov za digitalno prikazovanje je odlična izbira za zahtevnejša okolja. Močna zasnova z vzdržljivimi in robustnimi komponentami omogoča 24/7 delovanje in nudi visoko svetlost.

 

Philipsova P serija zaslonov je primerna za uporabo v:
 

 • HRANA IN PIJAČA
  Preprosto prikažite menije, posodobite razpoložljivost ponudbe, cene in promocije, z uporabo CMND programske opreme. Vgrajeni SmartPlayer in notranji pomnilnik omogočata razporejanje lokalnih vsebin in njeno izpostavitev po potrebi. Tehnologija FailOver zagotavlja kontinuiran prikaz nadomestne vsebine v primeru izpada primarnega vira.
   

 • ZABAVA
  Osvetlite vsak prostor in obdržite obiskovalce povezane. CMND omogoča hitre posodobitve vsebine na enem ali več zaslonih, medtem ko notranji pomnilnik in FailOver poskrbita, da se vsebina vedno prikazuje.

   

 • TRANSPORT
  Prihode, odhode in druge pomembne najave enostavno in hitro posodobite z uporabo CMND. Vgrajen Android omogoča predvajanje informacij v živo in integracijo programske opreme po meri iz aplikacij, medtem ko tehnologija FailOver prikazuje varnostne podatke v primeru izpada primarnega vira. Vse to s 24/7 delovanjem.

 

Velikost zaslonov Philips Signage P serije: 42", 49", 55"

 

Profesionalni-zaslon-Philips-49BDL5055P_

Vzdržljiv, svetel 24/7 zaslon

 • Briljantna slika. Zanesljiva zmogljivost.

 • Procesor Android SoC. Izvorne in spletne aplikacije

 • IPS zaslon: konsistenca bogatih barv iz vsakega zornega kota

 • Vzdržljivo kovinsko ohišje

 • D-image: klinično natančen prikaz slike

 • CMND & Deploy. Namestite in zaženite aplikacije iz oddaljene lokacije

 • Ustvarjajte, nadzorujte in posodabljajte vsebino z
  orodjem CMND & Control

 • CMND & Create. Ustvarite in predvajate lastno vsebino.

 • Vgrajena mreža mPCIe za izbirni modul 4G/LTE

 • "Proof of Play" za Android vsebine. Preverite kaj se predvaja

 • FailOver zagotavlja da se vsebina vedno prikazuje

 • Vgrajen brskalnik HTML5. Predvajajte in nadzorujte spletno vsebino

                                 

Philips-profesionalni-tv-P-serija-poudar

Procesor Android SoC. Izvirne in spletne aplikacije

Upravljajte zaslon prek internetne povezave. Profesionalni zasloni Philips s sistemom Android so optimizirani za izvirne aplikacije Android, pri čemer lahko neposredno v zaslon namestite tudi spletne aplikacije. Vgrajen razporejevalnik omogoča enostaven zagon aplikacij in vsebine glede na del dneva.

CMND & Control

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

CMND & Create. Razvijte in predvajajte lastno vsebino.

Imejte nadzor nad svojo vsebino s CMND & Create. Vmesnik s funkcijo povleci in spusti vam omogoča enostavno objavo vaše vsebine, naj gre za dnevno posebno ponudbo ali informacije o blagovni znamki podjetja. S predhodno naloženimi predlogami in integriranimi pripomočki bodo vaše slike, besedilo in videoposnetki pripravljeni na objavo v trenutku.

CMND & Deploy. Oddaljena namestitev in zagon aplikacij.

Hitro namestite in zaženite vsako aplikacijo, tudi če ste dislocirani in delate oddaljeno. CMND & Deploy vam omogoča, da dodajate in posodabljate svoje aplikacije in tudi aplikacije iz Philipsove trgovine aplikacij za profesonalen zaslon. Enostavno skenirajte kodo QR, se prijavite v trgovino in kliknite na aplikacijo, ki jo želite namestiti. Aplikacija se samodejno prenese in zažene.

Dokaz o predvajanju za vsebino Android. Vedite, kaj se predvaja

Prepričajte se, da vaš profesionalni zaslon Philips s sistemom Android prikazuje pravilno vsebino, tudi kadar ste odsotni. Kadar predvajate vsebino prek vdelanega predvajalnika predstavnosti, lahko zaslon nastavite tako, da samodejno zajema posnetke v rednih presledkih. Posnetki zaslona se shranijo v notranjem pomnilniku zaslona in lahko jih prejmete po elektronski pošti. 

FailOver

Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena. Od čakalnice do sejne sobe, nikoli ne prikažite praznega zaslona. Philipsov profesionalni zaslon samodejno preklopi med primarnimi in sekundarnimi vhodi, kar zagotavlja, da se vsebina predvaja, tudi v primeru izpada primarnega vira. Preprosto nastavite seznam alternativnih vhodov da zagotovite neprekinjeno prikazovanje vaših vsebin.

D-image: klinično natančen prikaz slike

Philipsov profesionalni zaslon je tovarniško umerjen v skladu s standardi za skladnost s kliničnimi zahtevami za prikaz sivih odtenkov. Najboljša možna kakovost slike, ki jo lahko prikaže zaslon, omogoča ogled medicinskih slik v konzultacijskih sobah ali predavalnicah.

Profesionalni-tv-zasloni-philips-p-serij
bottom of page