top of page
LED-zasloni-philips-s.jpg

L serija Philips : LED zasloni

Nov nivo digitalnega oglaševanja

Estetska lepota se sreča z vsestranskim dizajnom. Izkusite popolno ustvarjalno svobodo z neomejenim LED zaslonom, ki vam omogoča, da združite toliko zaslonov, kot želite in oblikujete poljubno obliko po meri. Zasnova brez okvirja, širok kot gledanja in osupljiva svetlost zagotavljajo izjemno predstavo.

 

Najnovejše Philipsove LED rešitve vas bodo držale v prednosti. Od hitrega videa do statičnih posnetkov, komunikacija na zaslonu zaživi z neverjetno živahnimi barvami in izjemno visoko svetlostjo. Inovativna oblika brez okvirjev naredi Philipsove LED rešitve kot nalašč za povezovanje več enot v brezhiben video zid katere koli velikosti. Dosezite največji učinek s prilagoditvijo po meri, ki bo pritegnila občinstvo. 

 

Philipsova L serija LED zaslonov je primerna za uporabo v:
 

 • TRGOVINE
  Spremenite vaš prodajni prostor v popolno nakupovalno izkušnjo in očarajte stranke z osupljivo video zid postavitvijo po meri. Prehitite konkurenco. Naj vsako vaše sporočilo izstopa z LED zasloni z visoko svetlostjo, ki mimoidoče spremenijo v kupce.
   

 • JAVNI PROSTORI
  Obveščajte in pritegnite pozornost obiskovalcev na javnih prostorih. LED zasloni z visoko svetlostjo zagotavljajo da je vsebina vedno vidna, tako v zaprtih prostorih kot zunanjih okoljih. Zasnova brez okvirjev zagotavlja čist videz. LED zaslon se lahko vgradi v namestitev po meri, za zaščito ali specifične potrebe podjetja.

   

 • KORPORACIJE
  Ustvarite močan vis v avli, sprejemni ali sejni sobi, pisarni ali drugem skupnem prostoru. Zasnova brez okvirjev zagotavlja fokus na predstavitvah in vsebinah podjetja, ki pritegnejo in navdušijo obiskovalce.

   

 • TRANSPORT
  Zagotovite maksimalno opaznost in vidnost za prikaz voznih redov in drugih objav. Zasnova brez okvirjev se lahko uporabi za kreiranje zaslona po meri, ki zapolni kateri koli prostor ali se ga zaradi varnosti, lahko enostavno namesti v zaščitno ohišje.
   

 • HOTELIRSTVO
  Očarajte in zabavajte goste in stranke  s čudovito kakovostjo LED slike. Pripravljeni na integracijo po meri, ustvarite živahno nastavitev, polno barv v katerem koli okolju, vključno z avlo, restavracijo, barom, plesno dvorano in drugimi prostori, kjer je slika poglavitna.

 

Velikost LED zaslonov Philips Signage serije L: 27", 44"

 

LED-zasloni-philips-27BDL9119L_00.png

LED zasloni brez okvirja za videosteno

 • Izjemna kakovost slike

 • Združite več omar za večjo ločljivost

 • Vgrajen zadnji pokrov za kable. Enostavno upravljanje kablov

 • LED moduli s sprednjim dostopom. Enostavno vzdrževanje
  in servisiranje

 • Visoko zmogljivi LED z zlatimi žicami

 • Izredno visoka hitrost osveževanja za gladke slike brez tresenja

 • Izjemno majhen razmik med slikovnimi pikami 1,5 ali 1,9 mm
  za popoln izgled ne glede na velikost

 • Izredno visoka svetlost tudi pri širokih kotih gledanja

                                 

Philips-profesionalni-LED-zasloni-L-seri

LED zaslon. Vrhunska kakovost slike. Popolna enotnost

Čudovite video stene brez okvirjev katere koli oblike, velikosti ali ločljivosti. Modularna zasnova Philipsovih profesionalnih LED omar pomeni enostavno prilagoditev kateremu koli prostoru. Na voljo za obsežne, poglobljene instalacije ali formacijo zanimivih vzorcev. Preprosta kreacija video sten, ki se nemoteno pretakajo okrog vhodov in drugih odprtin.

Visoko zmogljivi LED z zlato žico

Philipsovi profesionalni LED zasloni uporabljajo visokozmogljive zlate žice LED, ki so energijsko in stroškovno učinkovite, ponujajo odličen kontrast in zelo visoko svetlost ter izjemno homogeno celostno podobo. Luč je svetlejša in LED diode trajajo dlje.

led-zasloni.philips.jpg
bottom of page