top of page
Philips PDS People Count - socialno dist
peplecount-stetje-ljudi-v-trgovini-phili

Junij 22, 2020

Varnejše socialno distanciranje v javnih prostorih z rešitvijo PeopleCount: inovativna rešitev za upravljanje zmogljivosti

V trenutnih razmerah, ko omejevanje socialnih stikov postaja vse pomembnejše tako v življenju ljudi kot v poslovanju, podjetje Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) predstavlja serijo povsem novih digitalnih rešitev za upravljanje čakalnih vrst in štetje ljudi.

...

Preberi več

philips-b-line-pr.jpg

Marec 13, 2020

Philips Professional Display Solutions s svojo novo B-serijo zaslonov prinaša vrhunsko povezljivost za sestanke in ponudnike hrane in pijače

Izjemno vsestranska profesio-nalna UHD serija televizorjev s certifikatom Google in Crestron je zasnovana tako, da izboljšuje sodelovanje v sejni sobi in prinaša nove ravni preprostosti pri deljenju in razporejanju vsebin v industriji hrane in pijače. 

...

Preberi več

Philips PDS aplikacija ARc konfigurator

Maj 31, 2019

Philips predstavil konfigurator prikaza zaslona razširjene resničnosti

Philipsove profesionalne rešitve za prikazovanje predstavljajo ARc - novo aplikacijo razširjene resničnosti. Z možnostjo natančnega ustvarjanja prikaza Philips PDS zaslona na poljubni velikosti in vrsti stene, aplikacija ARc strankam omogoča, da se »sprehodijo« skozi postopek izbire izdelkov, kar jim pomaga pri izbiri optimalnega modela in velikosti zaslona, za optimalne rezultate njihovega poslovanja.

---

Preberi več

bottom of page